Søg hjælp

DigiSafe vejledningen kan kontaktes via Skype: Tirsdag kl. 15 – 17

DigiSafe Vejledningen kontaktes via Skype. Skype er det program som skal bruges til at kontakte DigiSafe vejleder. Du kan hente Skype til din mobil eller tablet her: www.skype.com/da/download-skype/skype-for-mobile/

”Søg Hjælp” læringsspillet sætter fokus på hvordan DigiSafe vejledningen findes på Skype og der sendes en kontakt anmodning til Digi-Safe. Spillet har fem levels i spillet.

På første level er der pile og rammer der viser til hvordan man søger efter Digi-Safe på Skype og sender anmodning. Disse hjælpe markører forsvinder gradvist og på level fem er de helt væk. Efter at have gennemført spillets fem levels er det nemmere at finde Digi-Safe vejledningen på sin egen Skype.

Når første level er gennemspillet åbner i-knappen. Her finde en guide til hvor og hvordan der rings op til Digi-Safe vejledningen. Der er mulighed for vejledning to gang om ugen.

Åbningstider

DigiSafe vejledningen kan kontaktes via Skype:

Tirsdag kl. 15 – 17

DigiSafe vejlederne kan vejlede om brugen af værktøjerne i DigiSafe appen, samt om spørgsmål i forhold til den digitale verden. DigiSafe appen kan hentes ned til din smartphone og tablet fra august.

Du kan besøge vores facebookside https://www.facebook.com/digisafeapp/

Digisafe vejledning

En skype forbindelse til personlig vejledning i brugen af DigiSafe app’en og i de udfordinger som kan opstå i forbindelse med DigiSafe tre forkusområder:

  • Det offentlige digitale Danmerk
  • Handel på internettet
  • Sociale Medier

Når der er installeret Skype på den telefon eller tablet som DigiSAfe app’en bruges på, vil der i øverste højre hjørne være et Skype ikon. Ved at aktivere dette oprettes forbindelse til Skype, og derefter kan Digi-Safe findes og kontaktes.

Den digitale vejledning varetages af studerende fra Administrationsbacheloruddannelsen på VIA i Aarhus, med kompetencer i digital vejledning og det digitale Danmark. DigiSafe vejlederne er klar til at vejlede og hjælpe dem som skulle have brug for det.

På Administrationsbachelorstudiet er det muligt at specialisere sig i vejledning, og det er derfor yderst relevant for de studerende at være frivillige i DigiSafe vejledningen, fordi dette styrker deres praktiske erfaringer og faglighed inden for dette speciale område. Derudover får de studerende erfaring med at vejlede borgere med særlige behov, hvilket vil komme både de studerende og borgerne til gode, når de studerende som færdiguddannede møder borgerne med særlige behov.

Nyttige links om brugen af Skype:

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse